Karbantartások

Cégünk vállal lakossági, társasházi és üzemi karbantartásokat!

A karbantartás a lakóingatlanok és üzemépületek tekintetében is nagyon fontos. A tulajdonos /üzemeltető alapvető érdeke, hogy az ingatlan állapota ne romoljon az idő előrehaladtával, a karbantartott ingatlanok megőrzik értéküket. A karbantartással megelőzhető a nagyobb hibák kialakulása, és az ilyen váratlan hibákból adódó nagyobb kiadások és kellemetlenségek megelőzhetővé válnak. Minden épületnek van várható élettartama, amely jelentősen csökkenthető az ingatlan megfelelőtlen műszaki karbantartása végett. Ez az állítás fordítva is igaz.

Az ingatlan megfelelő műszaki állapotának fenntartásával elkerülhető annak értékvesztése, sőt kellő körültekintéssel és hozzáértéssel az ingatlan értéke akár jelentősen is növelhető. Az ingatlan élettartamának meghosszabbítása az üzemeltető/tulajdonos alapvető érdeke kell hogy legyen, hiszen ezzel óvják meg és növelik azt a vagyont, amelyet ingatlanuk képvisel.


Műszaki karbantartások és javítások, ahogyan mi végezzük:

Az üzemekben/társasházakban felmerülő kisebb-nagyobb szerelési-javítási és helyreállítási munkálatok ellátását saját szakembereink látják el. Lehetőségeinkhez mérten – gyorsan orvosoljuk a problémákat, legyen szó akár egy villanykörte cseréjéről, vagy egy szennyvízcsőtörés javításáról. Amennyiben olyan hibával találkozunk amelyiket -szakembereink- nem tudják megjavítani, azt a problémát alvállalkozóink -rövid határidővel- megoldják!

Ha hozzánk fordul, vállaljuk a teljes épületgépészeti rendszer: szennyvíz, ivóvíz és csapadékvíz hálózat általános karbantartását és javítását is. Amennyiben szükséges, elvégezzük a komplett csőhálózat cseréjét a bontástól a teljes helyreállításig, de tevékenységünkbe tartozik a beázások hibakeresése és javítása és a duguláselhárítás is.


A társasházi karbantartások rendszeres elvégzése hosszú távon biztosítja az épület zavartalan működését és a lakók elégedettségét is, a rendszeres üzemi karbantartások elősegítik a folyamatos termelés lehetőségét.
A karbantartás kapcsán az épület igényei szerint gondoskodunk a működési, műszaki és megjelenési karbantartásról is:

  1. Homlokzati karbantartás
  2. Épületvillamossági karbantartás
  3. Épületgépészeti karbantartás
  4. Épület állagmegőrzési karbantartás
  5. Tetőjavítások, tetőszigetelés
  6. Duguláselhárítás
  7. Felülettisztítás

Szakembereink átfogó képet adnak az ingatlanban fellelt hibákról és hiányosságokról, illetve azok javításával kapcsolatos lehetőségekről. Megfelelő karbantartással a társasház épületének az értéke nő és a meghibásodások lehetősége nagy mértékben csökken, ami jelentős megtakarítást jelent az üzemeltetőnek!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, felkészült és elkötelezett szakembereink a legjobbat nyújtják szakmailag, minden javítást, szerelést, ellenőrzést, cserét igénylő feladat alkalmával!